שאלנו חזרה … שמעת פעם על עגבנייה מקורית? או על בננה אמיתית? ועל כורכום אורגינלי?
מסתבר שאין גימיקים שיווקים חדשים, יש רק אנשים חדשים שקונים גימיקים שיווקים ישנים.
או כמו שאומרים בשפת העם: "פראיירים אף פעם לא מתים, הם רק מתחלפים!"
הנה שאלה שהופנתה לפרופ' מיכאל אבירם, שערך את המחקר המקורי על שורש ליקוריץ בשנות ה-90:
הנה תשובתו הרשמית של פרופ' אבירם לאותה פנייה:
כמה עשיר? – הבה נבדוק:
מה זה אומר?
המשמעות היא שאם מישהו טוען שהוא "מקורי" ומציע לך כמוסה של 100 מ"ג, היא חייבת להכיל 11.6 מ"ג גלברידין בכדי שהיא תהיה תואמת למיצוי שורש ליקוריץ המקורי של הפרופסור.
האמת היחידה היא ש"המיצוי המקורי" הוא מיצוי שהכין פרופ' אבירם במעבדתו, משורש ליקוריץ טרי בכל ניסוי וניסוי.
אז איך תדע כמה גלברידין קיבלת בכמוסה אם לא מוצג דו"ח מעבדה לכל בקבוק מסדרת הייצור שרכשת?
רק ליקוריץ פלוס 123 מגיע עם התחייבות של לפחות 6 מ"ג גלברידין בכל כמוסה.
תוכל לבדוק עכשיו בקישור בדיקות מעבדה.
אה, עוד משהו קטן…
אפילו גוגל מראה לנו שהשימוש במונח "ליקוריץ המקורי" הוא גימיק שהתחיל רק בשנת 2018, בעוד את המונח "ליקוריץ 123" מחפשים כבר משנת 2013.
משהו למחשבה…
הבהרה: אנחנו בחברה מעריכים את תרומתו של פרופ' מיכאל אבירם בזכות מחקריו על הליקוריש. פרופ' אבירם הינו מדען בסיסי החוקר מנגנוני תהליכים טרשתיים והשפעת נוגדיי חימצון על טרשת העורקים, ואינו קשור לחברה מסחרית כזו או אחרת. בין היתר, פרופ' אבירם חקר את צמח הליקוריץ בשלהי שנות התשעים.